Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις σε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 
Ενα οδοντιατρείο διαφορετικό από τα άλλα λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά οδοντιάτρων της πόλης, οι οποίοι έχουν βρεθεί ήδη δίπλα σε 160 πολίτες που υπέφεραν αλλά αδυνατούσαν να διαθέσουν έστω και λίγα ευρώ για την υγεία των δοντιών τους.
Το κοινωνικό οδοντιατρείο «Δέσποινα Παπαδημητρίου» εδρεύει στην οδό Δαναΐδων 9, στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας, σύντομα όμως όσοι χρειαστεί να περάσουν το κατώφλι του θα πρέπει να κατευθύνονται στην Παπαρρηγοπούλου 7, όπου θα μετακομίσει.
Στη στέγη όπου φιλοξενείται προς το παρόν, οδοντίατροι - μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) με ευαισθησία και αλληλεγγύη εργάζονται ανώνυμα, αθόρυβα και χωρίς αμοιβή, για να ανακουφίσουν τις κοινωνικές τάξεις που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Η πρωτοβουλία ανθρωπιάς καρποφόρησε χάρη στη συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέτουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν ότι είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι και με εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310/523.166.
Πηγή: Αγγελιοφόρος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου